Dirigente & Bestuur

Dirigente

Karin Tooren is al vele jaren werkzaam en actief in de muziekwereld.

Na een opleiding dwarsfluit aan het conservatorium in Utrecht speelde zij jarenlang in diverse orkest- en musicalprojecten als fluitist. Op menig Brabantse muziekschool heeft zij les gegeven.

Sinds een aantal jaren heeft zij haar werkzaamheden uitgebreid en zich geschoold in de zang- en koorcoaching. In haar eigen praktijk geeft zij op haar geheel unieke manier stem- en zang coaching. Daarnaast is zij dirigent van diverse koren waaronder popkoor “Jukebox” uit Boxtel, vocal group “Of all places” uit Boxtel, de “Longstreet Singers” uit Waalwijk en popkoor Enjoy uit Vorstenbosch.

“Het mooiste geluid in de wereld voor mij is de menselijke stem. Iedere stem is uniek en heeft een waardevolle plek in het geheel.”  

voorzitter

Hoi,
Ik ben Bennie Ruijs, woon in Heesch en ben sinds november 2017 lid van popkoor Enjoy. Vanaf het eerste moment voel ik mij dankzij een fantastische groep mensen helemaal thuis bij dit koor. Het samen een mooie zangprestatie- en samen een mooi optreden verzorgen vind ik prachtige ervaringen. Daarnaast merk ik bij iedere repetitie weer, dat het samen werken aan deze groepsprestatie in een kei Plezierige sfeer inderdaad alleen maar tot Kwaliteit kan leiden! 

Als voorzitter sinds februari 2019 hoop ik samen met deze enthousiastelingen nog vele mooie momenten te beleven. 

COMMUNICATIE

Hoi,
Mijn naam is Marga Goossens en woon in Heeswijk-Dinther.

Ik ben al bijna vanaf het eerste uur lid van Popkoor Enjoy. Ik heb daardoor al vele mooie repetitie avonden meegemaakt en ben bij bijna alle optredens geweest. Dit is altijd iets leuks om naartoe te werken. Ik vind het een gezellig koor waar veel leden ook al jaren lid zijn en dat wil toch wel wat zeggen. Samen zingen is leuk, dit geeft ontspanning en plezier voor mij.

Sinds oktober 2021 zorg ik voor de communicatie binnen het bestuur, daarbij beheer ik ook de facebook pagina van popkoor Enjoy. Om zo te zorgen dat popkoor Enjoy ook een beetje in de schijnwerpers komt. Want dat verdient het.

Mijn naam is Sonja van der Heijden.
Ik riep altijd “ik kan niet zingen, maar doe het wel graag!” Hierin kwam verandering toen we vanuit ons werk de uitdaging kregen om met ons team een gelegenheid koor te vormen, toen bleek dat ik eigenlijk best wel kon zingen. Vandaar dat ik toen op zoek naar een koor ben gegaan.

Na mijn verhuizing naar Vorstenbosch wilde ik dichter bij huis een koor gaan zoeken en kwam al snel uit bij Popkoor Enjoy. 

Ik ben in 2022 lid geworden en voelde me al snel thuis in de groep en genoot van de repetities. Lekker bijladen na een drukke week lukt me hier altijd. Mede daardoor heb ik me, toen er plaats was aangemeld om lid van het bestuur te worden.  Sinds dit jaar hebben we ook verschillende commissies in het leven geroepen met daarin leden vanuit het koor en ik denk dat we daarmee een goede stap hebben gezet om er met z’n allen een leuk maar ook gezellig Popkoor van te maken.

Als bestuurslid leg ik de eerste contacten met nieuwe koorleden, en probeer deze zich net zo welkom te laten voelen als ik zelf ontvangen ben.